Strong is beautiful

En magövning

Publicerad 2014-12-10 07:01:42 i Personligt,

 
 
Jobbar och sliter mest just nu, därför blir det inte mycket energi över till bloggen men slänger in en gammal video med en grym magövning för sidomusklerna. Kanske borde börja filma övningar igen och lägga upp, skulle det uppskattas? :)

Kommentarer

Postat av: Emelie

Publicerad 2014-12-10 08:11:37

Jag tycker att det är jätteroligt med videos! Lägg gärna in fler! :) Jag borde också bli bättre på att filma och lägga in videos... ;)

Svar: Vad bra! Ser fram emot att läsa mer om det! :) Ja jag tror att det kommer bli jättebra för dig, menade inte att vara negativ. Får hoppas att du får fram de resultat som du är ute efter :)

Ja, jag har länge funderat på en detox och det känns som en bra start att göra det i samband med början på det nya året :)

Kramar <3

Postat av: E

Publicerad 2014-12-10 12:30:57

Tack! Du är så snäll och har så rätt, ska försöka prioritera och helt lägga träningstankar på hyllan tills nästa år, som du skrev Nya tag nästa år :-) Ska försöka få ihop en bra musiklista och gå långa avslappnande promenader med hunden.

Ha en underbar dag! Kramar

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elin Andersson, 23 år, är en sprallig och glad tjej med båda fötterna på jorden. Hon har gått från en överviktig soffpotatis till en tjej som brinner för träning och hälsa. I hennes blogg vill hon förmedla att ingenting är omöjligt så länge som man tror på sig själv. Du kan även ta del av hennes egen träning, personliga texter och små snuttar av hennes vardag. Instagram: elinkatarinaa

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela