Strong is beautiful

Inte min dag bara

Publicerad 2013-10-30 20:31:40 i Personligt,

 
Idag har det varit en riktig pissig dag från början till slut. Allting har gått mot mig, inte ens tapeterna i hallen som jag längtat ihjäl mig efter vart rätt. Så förstår inte varför jag trodde att träningen skulle gå bra... Har mest känt mig tjock och ful i de stora speglarna. Blä. Hoppas på en bättre dag imorgon. Och jag hoppas på en bättre uppdatering här också, men det har varit så fullt upp nu senaste tiden med jobb och träning så bloggen har blivit lite bortprioriterad. Men lovar att jag snart är tillbaka! :)
 
Kvällens träning såg i alla fall ut såhär:
 
Biceps
Stående bicepscurl 12x3
Kabelcurl 12x3
Preacher curl 10x3
 
Ben
Hip abduction 15x3
Benböj 15x3
Legcurl 12x3
Sittande benspark 12x3
 

Händelselöst liv

Publicerad 2013-10-29 16:29:49 i Personligt,

 
Igår så skaffade jag ett årskort på gymmet, det var på tiden! Men hur dyrt det ska vara att komma i form, borde inte en bra hälsa vara gratis? Hehe. Har för övrigt känt på sista tiden att jag stannat av lite med min kost, det har blivit lite mycket av de snabba kolhydraterna och det både känns och syns på min mage, den är inte nöjd. Men det kommer att bli en liten utmaning för mig nu när vi åker upp till Boden på fredag, vanligtvis brukar det kollapsa när jag kommer ur mina rutiner men det här ska jag klara! Nu ska jag börja tagga upp för gym, tjarå.

Axlar och mage

Publicerad 2013-10-28 21:13:01 i

 
Dagens pass såg ut såhär:
 
Axlar
Hantellyft framåt
Drag till hakan i kabelmaskin
Stående axelpress med hantlar
Axelsidolyft i kabelmaskin
 
Mage
Plankan 2 min
2 st parövningar, kan inte namnen. Körde till max

Om

Min profilbild

Elin Andersson, 23 år, är en sprallig och glad tjej med båda fötterna på jorden. Hon har gått från en överviktig soffpotatis till en tjej som brinner för träning och hälsa. I hennes blogg vill hon förmedla att ingenting är omöjligt så länge som man tror på sig själv. Du kan även ta del av hennes egen träning, personliga texter och små snuttar av hennes vardag. Instagram: elinkatarinaa

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela