Strong is beautiful

Två nya

Publicerad 2013-05-31 10:00:00 i Personligt,

 
 
Älskar mina nykommlingar i garderoben! Kass kvalla, men ja ni ser ju, dom är lovely! Perfekta till sommaren och kanske man bär en av dom i helgen?

TGIF

Publicerad 2013-05-31 07:22:07 i Personligt,

 
Godmorgon, äntligen är det fredag! Är sjukt trött men glad ändå. Fick reda på att bästa Felicia kanske kommer ner ikväll till yran!! Det är ju bara ett kanske, men man kan alltid hoppas på det bästa. Ska snart ta och äta lite frukost och tagga upp för stänging på jobbet. Efter jag slutat ska jag köra race hem och hämta upp Ida och sen blir det fix innan grabbarna från Boden kommer. Man kan säga att det verkligen kommer bli fullt hus här, runt 13-14 pers har vi räknat ut att det kommer till vår lägenhet ikväll. Tror hur som på en awesome dag och kväll. Puss!

Torsdag

Publicerad 2013-05-30 19:54:37 i Personligt,

 
Oj vilken lång dag det här blev. Efter jobbet for jag och Ida och handlade lite dryck inför helgen och lite andra nödvändigheter. Nu har jag middagen på spisen och en lägenhet som ska städas för imorgon anländer Bodenboysen och festligheterna börjar. Det är nämligen dags för Brännbollsyran! Men mer om det imorgon bitti, nu ska jag tjocka i mig kyckling och ris, svälter ihjääääl!

Om

Min profilbild

Elin Andersson, 23 år, är en sprallig och glad tjej med båda fötterna på jorden. Hon har gått från en överviktig soffpotatis till en tjej som brinner för träning och hälsa. I hennes blogg vill hon förmedla att ingenting är omöjligt så länge som man tror på sig själv. Du kan även ta del av hennes egen träning, personliga texter och små snuttar av hennes vardag. Instagram: elinkatarinaa

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela