Strong is beautiful

Lovely sunday

Publicerad 2013-06-30 15:13:00 i Personligt,

 
Har varit och lämnat av Felicia på busstation för ett tag sen, vi har haft en riktig toppenhelg! Igår så gick vi en promenad ner till stan och kollade på Swedish Beach Tour, njöt av värmen och käkade maxmat i parken. Efter att vi hade skrämt upp oss med en skräckfilm så bestämde vi oss för att ta en powerwalk ner till stan igen för att kolla in Wheels, jag uppfattade inte att det var så pass stort som det var! Hela stan kokade av bilar, människor och festligheter. Så man kan säga att jag och Felicia inte riktigt kände att vi passade in i våra tränings/myskläder. Men det var mysigt ändå, skönt att man skippade alkoholen :)
 
Nu så sitter jag och längtar ihjäl mig efter Emil, fast det är inte förens i morgon bitti som han kommer hem och då åker han direkt till jobbet. Men ska ta och försöka fördriva resten av dagen med lite städning, träning och filmmys. Det blir nog bra, puss!
 

Strawberries

Publicerad 2013-06-29 14:23:28 i Personligt,

 
Jag har inte rört mig en meter sen sist jag skrev, vi har bara legat i soffan och kollat bloggar, kläder och film. Nu mumsar vi lite jordgubbar och funderar på vad som händer ikväll. Ska snart hoppa in i duschen också. Såatt ni vet.
 

Lördag

Publicerad 2013-06-29 10:03:48 i Personligt,

 
I torsdags så var jag på afterwork med jobbet och åt det ovan, så jävulskt gott var det! Och vet ni vad? Nu har jag S-E-M-E-S-T-E-R!!! Min första, betalda semester sen jag gick ut gymnasitet för tre år sen. Fast det känns fortfarande som att jag ska tillbaka dit på måndag, tar väl några dagar innan man känner sig ledig.
 
Har Felicia sovandes i sovrummet just nu, hon kom hit igår eftermiddag. Emil är bortrest över helgen och jag ville inte vara ensam så jag skaffade mig lite sällskap, haha. Så hon, jag och Ida käkade tacos igår och hade det trevligt, tills vi drog till krogen, där det sög. Bokstavligt talat. Det var bara äldre män och kvinnor och för fulla människor ute. Så jag och Felicia drog till subway och köpte en macka innan vi tog en taxi hem och hoppade i säng. Skönt! Idag regnar det här i Umeå så det blir nog en mysdag inne med film och gotta. Puss!

Om

Min profilbild

Elin Andersson, 23 år, är en sprallig och glad tjej med båda fötterna på jorden. Hon har gått från en överviktig soffpotatis till en tjej som brinner för träning och hälsa. I hennes blogg vill hon förmedla att ingenting är omöjligt så länge som man tror på sig själv. Du kan även ta del av hennes egen träning, personliga texter och små snuttar av hennes vardag. Instagram: elinkatarinaa

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela