Strong is beautiful

En bra dag

Publicerad 2013-11-30 20:45:47 i Personligt,

 
Vi har haft en riktigt bra dag idag. Åt frukost i lugn och ro (det hinner vi aldrig på vardagarna) sen så gjorde vi oss i ordning för en dag på stan i jakt på de första julklapparna. Tyvärr så kom vi hem utan klapparna, men fick lite till mig själv istället. Köpte bl.a en jättefin klänning som jag ska ha på julmiddagen om två helger. Åt också en asgod lunchbuffé som ni kan se på bild ovan, kunde inte bestämma mig om jag tyckte fisken eller köttet var godast, haha. Sen vi kom hem så har vi (jag) stökat fram julsakerna och så har vi flamsat omkring i lägenheten som två småbarn, hehe. Emil kan kittla mig så jag nästan tappar andan. Resten av kvällen blir det bara filmmys, massa bra filmer på tv ikväll!
 
På tal om träningen då så bestämde jag mig för att ta och vila resten av veckan. Ja fast nu är det bara söndagen kvar. Men min kropp sa ifrån så kände att det var dags att tagga ner lite. Men på måndag börjar jag köra igen, hoppas att dessa dagar har gjort gott för min kropp tills dess.
 
Ha en bra lördagskväll, vare sig ni sitter hemma och myser eller är ute och slår klackarna i taket. Puss! ♥

En vilodag

Publicerad 2013-11-28 21:06:46 i Personligt,

 
 
Det blev vila från träningen idag också. Trots att jag känner mig pigg i sinnet så är kroppen trött, och det är inte hela världen att jag tränar fyra dagar i veckan istället för fem. Har bara kört två pass hittills i veckan men tänkte försöka ta igen det i helgen, eller nästa vecka... Får se hur kroppen känner sig. Det är viktigt att stanna upp och tolka kroppens signaler och just nu gör jag det.
 
Måste bara klämma in några rader om hur stolt jag är över min fina pojkvän som också har gått ner tio kilo! Stört vilken förbränning han har alltså. Det krävdes dock massvis av tjat från min sida om att han skulle ändra sina matvanor och sluta upp med allt socker, för han är en lika stor gottegris som mig ;) Men tror jag har fått över han på min sida nu, hehe. Så Emil när du läser detta (som för övrigt sitter bredvid mig och spelar), jag är så himla, himla stolt över dig och jag är glad att jag har dig som peppar mig då det går tungt. Tack! ♥

Jag har blivit med Iphone 5s

Publicerad 2013-11-28 19:01:52 i Personligt,

 
Ursäkta frånvaron idag, men jobbade 7-16, sen for jag direkt och hämtade ut min nya bebis som ni kan se ovan. For även och hämtade ut en jacka jag beställt, men den var typ 2 storlekar för stor (när hände det sist liksom?!), så blir att returera, får se ifall jag beställer en mindre modell eller om jag skiter i det... Är hur som helst supernöjd över att jag faktiskt unnade mig själv en ny telefon, har ju dragits med Emils gamla 4:a hur länge som helst och på senaste tiden började den ge upp. Så ikväll ska jag leka med denna, återkommer imorgon. Hehe.

Om

Min profilbild

Elin Andersson, 23 år, är en sprallig och glad tjej med båda fötterna på jorden. Hon har gått från en överviktig soffpotatis till en tjej som brinner för träning och hälsa. I hennes blogg vill hon förmedla att ingenting är omöjligt så länge som man tror på sig själv. Du kan även ta del av hennes egen träning, personliga texter och små snuttar av hennes vardag. Instagram: elinkatarinaa

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela