Strong is beautiful

Legday!

Publicerad 2013-04-29 21:03:20 i

 
Det vart ett grymt benpass idag efter jobbet, känns så jäkla bra ! Har ätit middag för ett tag sen och nu halvligger jag i soffan och ser på en film. Blir en tidig kväll ikväll då jag har öppning imorgon på jobbet, men får se fram emot ledighet på onsdag. Men nu ska jag se färdigt filmen, puss!

Äpple, banan & ananas

Publicerad 2013-04-28 20:28:00 i Personligt,

 
Har precis mumsat i mig (nästan) allt detta, mmmh så gott! Löpturen tidigare landade på 5 km och efter det lagade jag god lax till middag. Imorgon är det måndag vilket innebär en helt ny vecka med jobb och träning. Och så kommer min Malin till Umeå också, den jäkeln har praktik i Skellefteå så har inte träffat henne på alldeles för länge! Tror att jag har en rätt bra vecka framför mig :) Men nu ska jag ta det lugnt i soffan resten av kvällen, puss!

Smoothie

Publicerad 2013-04-28 15:44:30 i

 
Oj vad den här dagen flöt på i ett långsamt tempo. Men vi har fått mycket gjort här hemma, alla möbler är monterade, min lilla "walk-in-closet" har fått sig lite hyllor och sängen är renbäddad. Har även varit och pantat bort burkar och flaskor, kastat alla kartonger och varit på Stadium och köpt mig en vindjacka och vindbyxor.
 
Avbokade bodypump-passet och satsar istället på löpning idag, känns ju inge vidare att stänga in sig på gymmet då jag har lika bra, eller ännu bättre, möjligheter att träna ute, i sol dessutom. Så nu ska jag surpla i mig min hallon- och banansmoothie och sen knyta på mig löparskorna.
 

Om

Min profilbild

Elin Andersson, 23 år, är en sprallig och glad tjej med båda fötterna på jorden. Hon har gått från en överviktig soffpotatis till en tjej som brinner för träning och hälsa. I hennes blogg vill hon förmedla att ingenting är omöjligt så länge som man tror på sig själv. Du kan även ta del av hennes egen träning, personliga texter och små snuttar av hennes vardag. Instagram: elinkatarinaa

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela