Strong is beautiful

5 motivationstips

Publicerad 2014-12-02 18:46:17 i Motivation,

Köp nya träningskläder. Det gör träningen lite roligare igen om du tappat motivationen ett tag. H&M och GinaTricot har snygga träningskläder till bra priser, men investera gärna i ett par ordentliga skor, tights och sport-bh, det tjänar du på i längden.
 
Skaffa en träningspartner. Då blir det roligare att genomföra träningen och ni kan peppa varandra genom övningarna. Sen så vill du inte vara den som avbokar ett bokat pass.
 
 
Inspirationsbilder. Gör ett kollage av några bilder som du finner väldigt inspirerande och ta fram och kolla på det då motivationen tryter. Jag brukar gå igenom instagram då jag behöver den där extra kicken att ta mig iväg till gymmet.
 
Variera din träning. Har sagt det förut och säger det igen, våga prova på olika träningsformer. Din kropp kommer uppskatta variationen och resultaten kan komma snabbare.
 
Tänk inte så mycket, bara kör! "Ska jag, ska jag inte?" Kanske är du lite trött och det har varit en stressig dag, men säg då till dig själv "nej jag har lovat mig själv att träna, nu gör jag det". Undantag gäller såklart om du känner dig sjuk/hängig, men annars är det bara att skjuta undan latheten och gå och träna. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elin Andersson, 23 år, är en sprallig och glad tjej med båda fötterna på jorden. Hon har gått från en överviktig soffpotatis till en tjej som brinner för träning och hälsa. I hennes blogg vill hon förmedla att ingenting är omöjligt så länge som man tror på sig själv. Du kan även ta del av hennes egen träning, personliga texter och små snuttar av hennes vardag. Instagram: elinkatarinaa

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela