Strong is beautiful

Lovely sunday

Publicerad 2013-06-30 15:13:00 i Personligt,

 
Har varit och lämnat av Felicia på busstation för ett tag sen, vi har haft en riktig toppenhelg! Igår så gick vi en promenad ner till stan och kollade på Swedish Beach Tour, njöt av värmen och käkade maxmat i parken. Efter att vi hade skrämt upp oss med en skräckfilm så bestämde vi oss för att ta en powerwalk ner till stan igen för att kolla in Wheels, jag uppfattade inte att det var så pass stort som det var! Hela stan kokade av bilar, människor och festligheter. Så man kan säga att jag och Felicia inte riktigt kände att vi passade in i våra tränings/myskläder. Men det var mysigt ändå, skönt att man skippade alkoholen :)
 
Nu så sitter jag och längtar ihjäl mig efter Emil, fast det är inte förens i morgon bitti som han kommer hem och då åker han direkt till jobbet. Men ska ta och försöka fördriva resten av dagen med lite städning, träning och filmmys. Det blir nog bra, puss!
 

Om

Min profilbild

Elin Andersson, 23 år, är en sprallig och glad tjej med båda fötterna på jorden. Hon har gått från en överviktig soffpotatis till en tjej som brinner för träning och hälsa. I hennes blogg vill hon förmedla att ingenting är omöjligt så länge som man tror på sig själv. Du kan även ta del av hennes egen träning, personliga texter och små snuttar av hennes vardag. Instagram: elinkatarinaa

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela