Strong is beautiful

Exercises for your biceps and triceps

Publicerad 2014-12-14 09:00:00 i Övningar,

Det var väldigt länge sen jag tipsade om övningar, så tycker att det är dags nu. Först ut är övningar till armarna, muskelgrupperna biceps och triceps.
 
 
 
Greppa vikterna med handflatorna riktade bort från kroppen. Tänk på att ha en rak ryg och att hålla armbågarna mot kroppens sida, börja med lätta vikter för att få in rätt teknik. Bicepscurls finns i väldigt många olika utföranden, så välj den övning som passar bäst för just dig.
 
 
Även när man tränar triceps så är det viktigt att hålla armbågarna mot kroppen, det är lätt att armbågarna vill peka utåt från kroppen men tänk på att dra in dom så kommer ni att känna skillnaden. Fokusera på ett lugnt och stabilt utförande.
 
Inspiration till inlägget fick jag härifrån.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elin Andersson, 23 år, är en sprallig och glad tjej med båda fötterna på jorden. Hon har gått från en överviktig soffpotatis till en tjej som brinner för träning och hälsa. I hennes blogg vill hon förmedla att ingenting är omöjligt så länge som man tror på sig själv. Du kan även ta del av hennes egen träning, personliga texter och små snuttar av hennes vardag. Instagram: elinkatarinaa

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela