Strong is beautiful

Måndagsträning

Publicerad 2015-01-12 17:45:06 i Min träning,

 
Veckans första pass fick bli bröst och biceps. Herregud minns inte senast jag tränade bröstet, så lär ha en ordentlig träningsvärk imorgon :) Passet såg ut såhär:
 
Bröst
Flyes på bänk med hantlar 12x4
Hantelpress 12x4
Flyes i kabelmaskin 12x4
 
Biceps
Bicepscurl i kabelmaskin 15x1 12x4
Bicepscurl over head i kabelmaskin 12x4
Hammercurl 12x4
Alternerande bicepscurl 10x4
 
I morse så vägde jag mig och tog måtten och ska skicka det + formbilder och förra veckans matintag till min coach, för snart är det dags för starten av min deff! Förhoppningsvis blir det nästa vecka :) Har fått i mig middagen nu, kassler med paprika, lök och creme fraiche gjord i ugn, enkelt och gott! Resten av kvällen ska spenderas i soffan, känner dock att det blir en tidig kväll då ögonen är tunga. Hoppas att ni haft en bra start på denna vecka :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elin Andersson, 23 år, är en sprallig och glad tjej med båda fötterna på jorden. Hon har gått från en överviktig soffpotatis till en tjej som brinner för träning och hälsa. I hennes blogg vill hon förmedla att ingenting är omöjligt så länge som man tror på sig själv. Du kan även ta del av hennes egen träning, personliga texter och små snuttar av hennes vardag. Instagram: elinkatarinaa

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela