Strong is beautiful

Legday

Publicerad 2014-11-03 14:20:47 i Personligt,

 
Har precis druckit upp denna goding och ska snart traska iväg mot gymmet. Benen ska tränas tänkte jag. Och vet ni, jag kom på mig själv med att googla "hur får man slanka ben". Alltså hallå! Men jag tycker det här med benen är skitsvårt. De behöver självklart inte vara smala, men vill ju ha dom fasta och fina. Tycker jag har testat det mesta, som tung styrketräning, lätt styrketräning, konditionsträning, morgonpromenader and so on. Visst att kosten varit lite lidande på senaste, men ska det spela så stor roll? Och jag vet att det är olika från person till person, men hittar verkligen ingenting som fungerar för mig?! Haha. Kan det bero på att jag kör en hel del kondition som benen inte blir fastare? Måste jag fortsätta nöta med tung styrketräning? Eller måste jag helt enkelt skärpa till kosten (för det går, hehe). Ge mig lite tips hörni :)

Kommentarer

Postat av: Emelie

Publicerad 2014-11-04 07:59:00

Jag har själv stora ben och höfter och jag har alltid velat ha de smalare (varför vill man alltid ha det tvärtemot som man har det?! :P). Men någonstans så tror jag att jag kommer få acceptera att mina ben inte kommer bli slanka, att jag aldrig kommer bli slank och smal utan att jag är mer muskulöst byggd. Men kanske bara är en dålig ursäkt också, jag vet inte. Men tror någonstans att vi måste acceptera att vi ser olika ut i kropparna och att vissa saker kanske inte går att ändra på.
Sedan lovar jag dig att det finns en tjej där ute med smala, slanka ben som önskar att hon hade mer muskulösa ben. Fick nämligen den kommentaren av en av min systers vänner i somras. Hon är byggd med smala, slanka muskler och jag tycker hennes kropp är dösnygg och så säger hon till mig att hon alltid tyckt att jag har så snygga, vältränade och muskulösa ben. Haha! Så vi måste nog ändra synen på oss själva ibland :)

Men till din fråga; Nej, har nog tyvärr inga bra tips. Jag hade nog tänkt att konditionsträningen slimmar dina ben men vet inte riktigt.
Du verkade få ihop ett bra benpass igår iaf, hoppas att det kändes bra! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elin Andersson, 23 år, är en sprallig och glad tjej med båda fötterna på jorden. Hon har gått från en överviktig soffpotatis till en tjej som brinner för träning och hälsa. I hennes blogg vill hon förmedla att ingenting är omöjligt så länge som man tror på sig själv. Du kan även ta del av hennes egen träning, personliga texter och små snuttar av hennes vardag. Instagram: elinkatarinaa

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela